Chalets te koop op de Veluwe

Op het prachtige bospark “De Valouwe”, aan de Lage Bergweg 31 in Beekbergen, staan chalets te koop. Eén van de weinige parken waar u ook een chalet kunt kopen met eigen grondKlik op de foto voor meer informatie.

Helaas zijn er op dit moment geen vakantiewoningen door onze leden te koop aangeboden.

[]

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe

Het bospark “De Valouwe” (oud woord voor de “Veluwe”) ligt midden in de prachtige natuur van De Veluwe. U kunt hier naar hartenlust recreëren, mountain biken, fietsen, wandelen en genieten van de vele attracties die deze omgeving rijk is.

Het prachtige park

Deze huisjes staan allemaal op het mooiste natuurpark van Nederland! Bospark “De Valouwe”. Midden in de  bossen van de Veluwe. Eén van de weinige parken waar u een chalet op eigen grond kan kopen. Elk chalet is uniek gelegen met een ruime hoeveelheid grond. Het park wordt prachtig onderhouden en heeft de mogelijkheid tot bedraad internet in het chalet. Hier geen “woonwagenkamp” gevoel zoals op veel andere chaletparken.

Attracties

Er is héél veel te genieten en te doen in de prachtige omgeving. De Loenense Waterval, het pretpark “Julianatoren”, de authentieke rijdende stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren, de unieke Posbank met spectaculaire vergezichten, het winkelparadijs Apeldoorn en het gezellige centrum van Arnhem. Hieronder een greep uit de vele attracties en mogelijkheden in de omgeving.

De Apelheul

chalet te koop veluwe - apenheul

In het mooie bos van De Apenheul leven 300 apen van 35 verschillende soorten, waarvan ongeveer de helft los loopt tussen de mensen. De ondeugende doodshoofdaapjes halen de meest gekke toeren uit. Genieten in een prachtig groene bosomgeving.

Paleis Het Loo

chalet te koop veluwe - paleis het loo

Bezoek de stallen en de tuinen van dit schitterende kasteel. Het was vroeger het zomerverblijf van de koninklijke familie die deze omgeving ook het mooiste van Nederland vonden.

Julianatoren

chalet te koop veluwe - julianatoren

Pretpark met 60 attracties voor de hele familie. Kinderen raken hier niet uitgespeeld. Het park is genoemd naar de uitkijktoren uit 1910 die bij het park staat en destijds de Koningin Juliana Toren werd genoemd.

Burgers Zoo

chalet te koop veluwe - burgers zoo

Deze dierentuin bij Arnhem staat wereldwijd bekend om zijn (meestal overdekte) “Ecodisplays”. Hierin wordt de natuurlijke leefomgeving van de dieren zo goed mogelijk nagebootst. Het is de derde best bezochte attractie van Nederland.

Nostalgische stoomtrein

chalet te koop veluwe - stoomtrein

Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie. Op de Koningslijn rijdt de VSM met een groot aantal stoomlocomotieven, Nederlands historische diesellocomotieven en rijtuigen door het schitterende landschap van de Veluwe en de IJsselvallei en beleeft u een dagje spoorvervoer uit het verleden.

De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij heeft zich ten doel gesteld een rijdend spoorwegmuseum in dienst te houden. Met veel zorg, geduld en kennis werken de VSM-ers aan de instandhouding en het onderhoud van de locomotieven, rijtuigen en goederenwagens.